Zoek tickets

Over Ticmate

Toonaangevende agent in Europa voor internationale kaartverkoop!

Welkom bij Ticmate.be. Dit is de site voor u als u op zoek bent naar tickets voor internationale evenementen die u voor vertrek alvast kan boeken.

Ticmate is een Zweeds bedrijf dat een breed aanbod heeft met tickets voor belevenissen wereldwijd zoals bezienswaardigheden, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, voorstellingen, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt u volgende bestemming?Vind en boek tickets tickets voor uw belevenis bij Ticmate!

  • 3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

München en haar Bier

Vanaf € 29,40

Ga mee op een excursie achter de schermen naar een brouwerij in München. München heeft een rijke historie als we het over bier, brouwerijen, biertuinen en bierfestivals hebben. De kunst van het bier brouwen is een eeuwenoude traditie hier.

Ervaren brouwmeesters vullen je middag met informatie over het bier, welke gebrouwen wordt volgens het originele puurheidsgebod van Bavaria, de oudste voedsel wet van Europa.

Na een gegidste tour krijg je natuurlijk de kans het bier te proeven en te genieten van een klein hapje. Voor kinderen is er vanzelfsprekend ook frisdrank beschikbaar.

De tour is beschikbaar in het Duits en Engels.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je via e-mail jouw e-ticket. Print deze uit en neem hem met je mee naar München.

Waar begint de tour?
De tour vertrekt vanaf Bahnhofplatz, voor het warenhuis Karstadt. Zorg ervoor 20 minuten voor vertrek van de tour aanwezig te zijn, zodat je voldoende tijd hebt een plek in de bus uit te zoeken.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt circa 3,5.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Kinderen onder 4 jaar kunnen gratis mee wanneer zij hun stoel delen met een volwassene.

Openingstijden

De tour is beschikbaar op vrijdag en zaterdag op 14:45 (april tot oktober)

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 3 uur 30 minuten

Openingstijden

Routebeschrijving

München en haar Bier

Adres
Bahnhofplatz 7 80335 München

×

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!