Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

St. James Theatre

St. James Theatre

St. James Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Frozen the Musical

Frozen the Musical

4.7 (47)
Vanaf € 57,10

Deze musical is is gemaakt door een bekroond team, waardoor deze verbluffende nieuwe productie van de geliefde Disneyfilm Frozen tot leven komt op Broadway. In dit tijdloze verhaal, waarin twee zussen uit elkaar getrokken worden door een mysterieus geheim, gaat Anna op zoek naar haar zus Elsa. 

Boek nu uw Frozen tickets bij ons en u bespaart 40%!

Hoogtepunten

- Een productie dat u zal verrassen en verbazen
- Frozen's eerste keer op Broadway
- De hits die u al kent, plus veel nieuwe nummers
- Bekroond creatief team

Wat kan ik verwachten?

Frozen The Musical is een verbeterde versie van het geanimeerde verhaal dat de wereld veroverde. Met meer dan twee keer zoveel muziek dan in de film, breidt de productie ook de verhaallijn uit. Oscar winnend duo Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez hebben meerdere nieuwe nummers geschreven voor de bekende nummers uit de film (inclusief Oscar winnende 'Let it go'). En Jennifer Lee, de scenarioschrijver en co-director schreef het boek. Tony-winnaar Michael Grandage regisseert en Tony-winnaar Rob Ashford neemt de choreografie op zich.

Zoals ieder kind dat ouder is dan vijf jaar u kan vertellen is dat Elsa en Anna zussen en prinsessen zijn van Arendelle. Elsa heeft de magische kracht om sneeuw en ijs te maken; een talent dat goed van pas komt, maar soms juist niet. Bang voor wat haar krachten kunnen doen, onderdrukt Elsa haar magie en neemt ze afstand van haar zus. Maar tien jaar later, net nadat Elsa de koning van Arendelle is geworden, verliest ze de controle over haar krachten en wordt ze gedwongen het koninkrijk te ontvluchten. Nu is het aan Anna en haar vrienden om Elsa te helpen. Kunnen zij ervoor zorgen dat Els weer van zichzelf gaat houden? Hoe kunnen ze betovering van haar krachten verbreken? Kunnen zij haar helpen minder vervreemd te raken? En nog belangrijker: is Elsa zelfs bereid om te veranderen?

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de tickets per e-mail. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater of laat het ticket ziet op uw mobiele telefoon.

Openingstijden

De tijden variëren, raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

St. James Theatre

Adres
246 West 44th Street New York United States

×

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!