Zoek tickets

Over Ticmate

Toonaangevende agent in Europa voor internationale kaartverkoop!

Welkom bij Ticmate.be. Dit is de site voor u als u op zoek bent naar tickets voor internationale evenementen die u voor vertrek alvast kan boeken.

Ticmate is een Zweeds bedrijf dat een breed aanbod heeft met tickets voor belevenissen wereldwijd zoals bezienswaardigheden, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, voorstellingen, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt u volgende bestemming?Vind en boek tickets tickets voor uw belevenis bij Ticmate!

  • 3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Nederlander Theatre

Nederlander Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Pretty Woman: The Musical

Pretty Woman: The Musical

4.6 (28)
Vanaf € 66.3

Pretty Woman van Garry Marshall is een gloednieuwe musical gebaseerd op de meest geliefde, romantische komedie aller tijden. De langverwachte musical is te zien op Broadway in de zomer van 2018.

Hoogtepunten

- Geniet van het iconische liefdesverhaal live op het podium
- Ervaar de toneelversie van Pretty Woman
- Luister naar de zeer bekende liedjes

Wat kan ik verwachten?

Pretty Woman Walkin' Down the Street
Pretty Woman is een van de meest geliefde films van de jaren negentig, die ook de carrière van Julia Roberts lanceerde en het sjabloon werd voor elke toekomstige romantische komedie.

Vivian en Edward zijn onwaarschijnlijk soulmates die tegen alle verwachtingen in gaan om elkaar ... en zichzelf te vinden. Ervaar de momenten die u leuk vindt in de film - en maak kennis met deze iconische personages op een geheel nieuwe manier - in dit oogverblindende theatrale verhaal over een eeuwig liefdesverhaal.

Het is tot leven gebracht door een creatief team van krachtpatsers dat de beste muziek vertegenwoordigt, Hollywood en Broadway. Pretty Woman: De musical zal zeker uw stemming en uw hart verlichten.

Wie is verantwoordelijk voor de productie?
Dit toneelstuk zit vol creativiteit. Marshall's visie wordt vervuld door de schrijver J.F Lawton in de film waarin hij het libretto beschrijft, terwijl de Canadese rockgod Bryan Adams en zijn songwriting-partner Jim Vallance voor een goede score zorgen. Verantwoordelijk voor de regie en choreografie van de show is tweevoudig Tony Award winnaar Jerry Mitchell (Kinky Boots, On Your Feet!).

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw bestelling is afgerond, ontvangt u een e-ticket via het e-mailadres dat u heeft opgegeven tijdens de boeking. Print uw ticket en breng dit mee naar het theater.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Nederlander Theatre

Adres
208 West 41st Street New York NY US

×

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!