Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Majestic Theatre

Majestic Theatre

Majestic Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

4.8 (260)
Vanaf € 35,60

Phantom of the Opera is Broadways langstlopende musical! Boek uw tickets vanaf thuis voor dé musical onder de musicals in New York en maak u gereed voor een ervaring die u nooit zult vergeten!

Hoogtepunten

- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze favoriet
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar de award-winning musical klassieker
- Geniet van de spectaculaire omgeving en speciale effecten

Wat kan ik verwachten?

Waar gaat Phantom of the Opera over?
Phantom of the Opera is gebaseerd op een Franse thriller over een misvormde componist, die in het oude Franse operagebouw rondspookt.

De eenzame, romantische geest geeft les en componeert opera's voor Christine, een mooie jonge toekomstig sopraan zangeres. Als Christines ster stijgt en een knappe minnaar uit het verleden in beeld komt, wordt de Phantom boos, hij terroriseert de eigenaren van het operahuis en hun gasten met zijn moorddadig gedrag. Toch voelt Christine zich aangetrokken tot deze mysterieuze man.

Wist je dit over Phantom of the Opera?
The Phantom of the Opera is een musical fenomeen met de meest extravagante decors, kostuums en speciale effecten die ooit gebruikt zijn op het toneel. Over de gehele wereld is Phantom of the Opera te zien geweest, in meer dan 90 steden en heeft meer dan 50 theater prijzen gewonnen, waaronder zeven Tony Awards in 1988, waaronder "Best Musical" Award.

Wie is het team achter de musical?
De wereldberoemde Engelse composer Andrew Lloyd Webber is verantwoordelijk voor de muzikale productie. Harold Prince is de regisseur en Cameron Mackintosh is de producer.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de tickets per e-mail. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater of laat het ticket ziet op uw mobiele telefoon.

Hoe lang duurt de musical?
The Phantom of the Opera duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze.

Belangrijke informatie

Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw exacte zitplaats. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien dit de best beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Is dit geschikt voor mij?

Voor wie is de musical geschikt?
Phantom of the Opera is voor de meeste mensen geschikt, zowel voor mensen die frequent naar het theater gaan als mensen die voor het eerst gaan. De musical is niet geschikt voor jonge kinderen omdat sommige scenes nogal angstig zijn, het gaat natuurlijk over Panthom of the Opera. Het wordt aangeraden voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen onder de 5 jaar zijn niet toegestaan in het theater.

Openingstijden

Maandag, woensdag tot zaterdag om 20:00 - dinsdag om 19:00 Woensdag en zaterdag om 14:00.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Informatie over de show

Routebeschrijving

Majestic Theatre

Adres
245 West 44th Street New York NY US

×

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!