Zoek tickets

Over Ticmate

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Madame Tussauds New York

4.2 (10)
Vanaf € 40,60

Madame Tussauds in New York is dé wassenbeeldenattractie onder de wassenbeeldenattracties. Met deze vooraf geboekte tickets, ziet u alle tentoonstellingen. Speel in uw favoriete Broadway musicals, bezoek de Marvel Super Heroes 4D Cinema en bekijk natuurlijk al uw favoriete beroemdheden.

Hoogtepunten

- Bezoek Madame Tussauds in New York
- Geniet van flexibele tickets die één maand geldig zijn
- Word even een ster door mee te doen in beroemde Broadway shows
- Krijg een All Access Pass voor alle tentoonstellingen
- Bekijk de meer dan 100 levensechte wassenbeelden
- Bezoek de Marvel SuperHeroes 4D Cinema

Wat kan ik verwachten?

Als u genoeg tijd doorbrengt in New York City, zult u zeker één of twee beroemdheden spotten. Ze dragen waarschijnlijk een grote zonnebril en zullen waarschijnlijk snel een taxi instappen om te ontsnappen aan de fans. Dus als u foto's wilt maken van meer dan 100 van 's werelds meest fascinerende historische, politieke en iconische figuren, ga dan naar Madame Tussauds. Zoals ze vaak zeggen; soms verslaat fictie de realiteit.

Madame Tussauds is misschien ooit begonnen in Londen, maar de lokatie in Manhattan is typisch NYC. Ga naast Marilyn Monroe staan terwijl de wind uit de metro haar rok omhoog blaast. Bel aan bij de Stock Exchange. Maak een wandeling door Central Park, zit achter het stuur van een echt NYC taxi en geniet van de unieke kans om een foto te maken in de kroon van het Vrijheidsbeeld.

Natuurlijk zijn Broadway musicals een groot onderdeel van NYC en Madame Tussauds heeft een nieuwe tentoonstelling gewijd aan de shows van Andrew Lloyd Webber. Stap het toneel op en treedt op met Grizabella van Cats, zing met de Phantom of the Opera en neem deel aan zoveel meer memorabele scènes uit uw favoriete Broadway producties!

U krijgt ook de kans om de Marvel Super Heroes 4D Cinema te ervaren. Hier ziet u de wonderbaarlijke 3D technologie met de nieuwste 4D speciale effecten waaronder wind, sneeuw, mist, geur, digitale omgevingsgeluiden en heel veel leuke films voor het hele gezin.

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per email, print deze uit en neem deze met u mee naar Madame Tussauds New York.

U moet wel een identiteitsbewijs met foto meebrengen naar Madame Tussauds voor uw tickets. De naam op het e-ticket moet hetzelfde zijn als op het identiteitsbewijs.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Uw tickets zijn één maand geldig vanaf de datum die u heeft gekozen.

Belangrijke informatie

Neem een identiteitsbewijs met foto mee naar Madame Tussauds voor uw tickets. De naam op het e-ticket moet hetzelfde zijn als op het identiteitsbewijs.

Ticket categorieën

Volwassenen
Kind (3-12)
Baby (0-2): gratis 

Openingstijden

Dagelijks van van 09.00 - 22.00 uur.

Direct bevestiging

Print voucher

Wat is inclusief?

- Toegangsticket voor Madame Tussauds, geldig voor één maand
- Toegang tot Madame Tussauds New York Presents Broadway! 
- Een 'All Access Pass' voor alle tentoonstellingen van het museum (inclusief Marvel SuperHeroes 4D Cinema en The Spirit of New York)

Openingstijden

Routebeschrijving

Madame Tussauds New York

Adres
234 West 42nd Street New York, NY 10036

×

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!