Zoek tickets

Over Ticmate

Toonaangevende agent in Europa voor internationale kaartverkoop!

Welkom bij Ticmate.be. Dit is de site voor u als u op zoek bent naar tickets voor internationale evenementen die u voor vertrek alvast kan boeken.

Ticmate is een Zweeds bedrijf dat een breed aanbod heeft met tickets voor belevenissen wereldwijd zoals bezienswaardigheden, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, voorstellingen, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt u volgende bestemming?Vind en boek tickets tickets voor uw belevenis bij Ticmate!

  • 3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Stansted Express

4.5 (440)
Vanaf € 21.2

Snel en comfortabel naar Londen vanaf Stansted Airport? Boek dan tickets voor de Stansted Express hier. Kies uit een retour- of enkele reis van Stansted Airport naar Liverpool Street Station in Londen.

Hoogtepunten

- Sla de rij over bij de ticketautomaten op het station 
- Reistijd is circa 45 minuten
- Kinderen tot 5 jaar mogen gratis mee

Wat kan ik verwachten?

Reistijd is circa 45 minuten

Hoe werkt het?

Voor een enkel ticket boekt u de datum dat gebruik maakt van het tickets. U bent niet gebonden aan een specifieke tijd. Let er ook op dat u de juiste richting kiest.

Voor een retour ticket kiest u de datum dat u gebruik maakt van de tickets, maar het verschil met de enkel tickets is dat u binnen 30 dagen uw retour tickets kunt gebruiken. Als u dus voor een kortere tijd in London bent, bespaart u geld met deze tickets. 

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is, ontvangt u een bevestiging via e-mail.

Belangrijke informatie

LET OP: Geen Stansted Express op 25/12-2017.

Let op: Op 10/9-2017 (de hele dag), 24/9-2017 (tot 21:00) + 8/10-2017 (tot 21:00) + alle zaterdagen en zondagen in Januari worden de treinen vervangen door non-stop bussen. 

- Let op: het is uw eigen verantwoordelijkheid de tijden voor vertrek te controleren. Dit geldt in het bijzonder voor treinen die in de vroege ochtend of late avond vertrekken, of in het geval van onderhoud of andere incidenten.

- Wij kunnen geen restitutie geven voor tickets die niet gebruikt kunnen worden vanwege niet overeenkomende tijden. Mochten treinen geannuleerd worden, dan zal er altijd voor vervangend vervoer gezorgd worden.

- Tijdens feestdagen rijdt de Stansted Express volgens een aangepast schema. Op 25 december is er geen dienst.

- Als u met RyanAir vliegt, krijgt u de mogelijkheid een gereduceerd tarief te boeken voor de Stansted Express. Hiermee kunnen wij u helaas niet verder helpen. 

Ticket categorieën

Zijn er kindertickets voor de Stansted Express?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor de Stansted Express. Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis mee met een volwassene. (Maximaal 4 kinderen kunnen gratis mee per volwassene)

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!