Zoek tickets

Tevreden klanten

Ticmate Charity

Ticmate
Tickets voor Internationale evenementen
Actief in 130 landen op 6 continenten

Over Ticmate.be

Bij Ticmate, ons doel is om de leidende Europese onderneming geworden voor de verkoop van internationale tickets en reizen naar alle soorten evenementen. Wij bieden niet alleen informatie over elk evenement en maak ticket boeken gemakkelijker voor mensen die willen een musical, een show, een voetbalwedstrijd, een attractie of wedstrijd ergens anders dan hun eigen land te zien. Ook zijn we, dankzij onze jarenlange ervaring in de branche, in staat om u te helpen, de producent vindt een scherp nieuw publiek.

Een business concept gedreven door passie en interesse

De man achter Ticmate, Marcus Moeschlin, heeft een gepassioneerde relatie met musicals, concerten en alle soorten evenement. Als een 18-jarige dat hij al het organiseren van reizen was begonnen naar rock concerten van zijn geboortestad van Jönköping in Zweden. Drie jaar later, in 1985, werd Marcus samen met de Zweedse kunstenaar, Cornelis Vreeswijk laatste tour en het album. Daarna een lange en boeiende carrière gevolgd. Een carrière waarin de focus is altijd op het aanbieden van mensen gebeurtenissen en internationale ervaringen tegen betaalbare prijzen, niet in het minst tijdens zijn tijd als eigenaar van Box Office Zweden in Stockholm. Marcus kan ook als s beschouwd digitale pionier binnen de evenementen wereld. Al in 1990 was hij betrokken bij de oprichting van Global Tickets, een netwerk waarin 22 landen gekocht en verkocht tickets voor internationale evenementen tussen elkaar elektronisch. Dit was op een moment dat hun concurrenten werden nog gebruik van verouderde methoden zoals de fax en telefoon. Voor deze, het netwerk kreeg de Britse Queen's Award voor beste export in 1992.

Raad van Bestuur

Zelfs als Ticmate is een jong bedrijf, er is veel kennis en ervaring van internationale evenementen binnen het bedrijf.

Aan de raad van bestuur voor Ticmate AB, naast CEO Marcus Moeschlin, zijn Jan Friedman, voorzitter, Olle Setterberg en Mattias Sesemann. Zowel Friedman, Setterberg en Sesemann hebben een ruime ervaring zowel van het runnen van bedrijven en van het zijn in het bestuur van ondernemingen die werkzaam zijn binnen de handel, reizen, media en andere bedrijven binnen de service-industrie.