Zoek tickets

Over Ticmate

Toonaangevende agent in Europa voor internationale kaartverkoop!

Welkom bij Ticmate.be. Dit is de site voor u als u op zoek bent naar tickets voor internationale evenementen die u voor vertrek alvast kan boeken.

Ticmate is een Zweeds bedrijf dat een breed aanbod heeft met tickets voor belevenissen wereldwijd zoals bezienswaardigheden, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, voorstellingen, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt u volgende bestemming?Vind en boek tickets tickets voor uw belevenis bij Ticmate!

  • 3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

New York

Boek uw tickets naar ons uitgebreide aanbod van evenement in New York. Kaartjes kopen voor een helikoptervlucht langs de Horizon van Manhattan, een bezoek aan het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en het Empire State Building, Geniet Evangelie in Harlem, Zie je je favoriete film locaties in New York, bij de meiden van Sex and the City of wat te denken van een cruise over de rivier de Hudson? Geniet van een show of twee op Broadway - boek uw tickets op Ticmate!

Ticmate Charity

New York

Boek tickets voor shows en musicals op Broadway, ervaren Manhattan sightseeing en Evangelie in Harlem en bezoek beroemde bezienswaardigheden en attracties zoals het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Empire State Building en Woodbury Outlet.
Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 50 (132)