Zoek tickets

Over Ticmate

Toonaangevende agent in Europa voor internationale kaartverkoop!

Welkom bij Ticmate.be. Dit is de site voor u als u op zoek bent naar tickets voor internationale evenementen die u voor vertrek alvast kan boeken.

Ticmate is een Zweeds bedrijf dat een breed aanbod heeft met tickets voor belevenissen wereldwijd zoals bezienswaardigheden, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, voorstellingen, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt u volgende bestemming?Vind en boek tickets tickets voor uw belevenis bij Ticmate!

  • 3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Rome

Lees meer over onze evenementen in het prachtige Rome. Reserveer uw tickets voor rondleidingen van de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint Peter's, ervaar het Colosseum, het Forum Romanum en het oude Rome. Geniet van Italiaanse delicatessen en wijnen of met ons mee op een volledige dag tour naar Pompeii en Florence. Ben je een voetbalfan, kunt u de aankoop van uw kaarten voor AS Roma en SS Lazio - veilig online boeken!

Ticmate Charity

Rome

Tickets voor sightseeing tours van de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en St. Peter's Basiliek, het Colosseum, het Forum Romanum en het oude Rome. U kunt ook de aankoop van uw voetbal tickets voor AS Roma en SS Lazio - beveiligd online boekingsformulier!
Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 50 (78)