Zoek tickets

Over Ticmate

Toonaangevende agent in Europa voor internationale kaartverkoop!

Welkom bij Ticmate.be. Dit is de site voor u als u op zoek bent naar tickets voor internationale evenementen die u voor vertrek alvast kan boeken.

Ticmate is een Zweeds bedrijf dat een breed aanbod heeft met tickets voor belevenissen wereldwijd zoals bezienswaardigheden, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, voorstellingen, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt u volgende bestemming?Vind en boek tickets tickets voor uw belevenis bij Ticmate!

  • 3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Ticmate Charity

Theater

Welkom Theaterliefhebber. Hier vindt u al onze theatervoorstellingen in West End Londen en op Broadway in New York in één overzicht. Trakteer uzelf op een theaterbelevenis door naar een toneelstuk te gaan op Broadway of Off Broadway in New York City of in West End Londen. Wij zijn er trots op tickets aan te bieden voor een selectie van de beste theaterproducties in de wereld. U kunt kiezen uit klassieke drama's, romantische komedies, vernietigende satires, horrorverhalen en thrillers. Zoek uw favoriete toneelstuk en boek nu!

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 6 (6)