Zoek tickets

Over Ticmate

Toonaangevende agent in Europa voor internationale kaartverkoop!

Welkom bij Ticmate.be. Dit is de site voor u als u op zoek bent naar tickets voor internationale evenementen die u voor vertrek alvast kan boeken.

Ticmate is een Zweeds bedrijf dat een breed aanbod heeft met tickets voor belevenissen wereldwijd zoals bezienswaardigheden, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, voorstellingen, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt u volgende bestemming?Vind en boek tickets tickets voor uw belevenis bij Ticmate!

  • 3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Praag

Tickets voor attracties, tours en activiteiten in Praag. Hier kunt u eenvoudig en veilig tickets voor sightseeing en rondleidingen te kopen in Praag, gaan zien de beroemde Laterna Magika en Black Light Theatre, genieten van Praag bij nacht, tast de grote Tsjechische bier of genieten van Praag van een Segway.

Ticmate Charity

Praag

Reserveer uw tickets voor sightseeing en rondleidingen in Praag! Zie een show in het beroemde Laterna Magika en Black Light Theatre, genieten van Praag bij nacht, proeven van de grote Tsjechische bier of genieten van Praag van een Segway.
Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 23 (23)