Zoek tickets

Over Ticmate

Toonaangevende agent in Europa voor internationale kaartverkoop!

Welkom bij Ticmate.be. Dit is de site voor u als u op zoek bent naar tickets voor internationale evenementen die u voor vertrek alvast kan boeken.

Ticmate is een Zweeds bedrijf dat een breed aanbod heeft met tickets voor belevenissen wereldwijd zoals bezienswaardigheden, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, voorstellingen, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt u volgende bestemming?Vind en boek tickets tickets voor uw belevenis bij Ticmate!

  • 3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Parijs

Welkom op onze Paris website een pagina voor iedereen die kaartjes voor cabaret, attracties en bezienswaardigheden in Parijs wil. Hier kunt u snel, eenvoudig en veilig tickets voor de Moulin Rouge of Lido de Paris, of wat te kopen over een diner bij De Eiffeltoren, een rondleiding bij het Louvre, een diner cruise over de rivier de Seine of bezoek het kasteel van Versailles?

Ticmate Charity

Parijs

Tickets voor cabarets, bezienswaardigheden, PSG voetbal en veel rondleidingen in Parijs. Zie een show in de Moulin Rouge, Lido de Paris en Crazy Horse, dineren in de Eiffeltoren, bezoek het Louvre of bezoek het kasteel van Versailles. Zie een voetbalwedstrijd met PSG in het Parc des Princes.
Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 50 (111)