Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Groene Moskee & Bursa Tour

Vergelijkbare categorieën

Groene Moskee & Bursa Tour

 
Vanaf € 87,60

Ga mee op een volledige dag tour naar het Groene Bursa, zoals de stad door locals wordt genoemde vanwege het omringende bos. Tijdens deze tour bezoek je de Grote Moskee, de Groene Moskee en mausoleum en bezoek je de Zijde Markt in de Grand Bazaar.

De tour vertrekt per ferryboot, vanaf waar je een schitterend uitzicht hebt over het platteland van de regio. Na de bootrit rijden we naar Bursa, de voormalige hoofdstad van het Ottomaanse Rijk. Hier genieten we van een heerlijke "Kebab van Alexander de Grote" als lunch.

Na de lunch bezoeken we de Grote Moskee (tevens bekend als Ulucami), de Groene Moskee en Mausoleum en de oude Zijde Markt in de Grand Bazaar.

Hierna rijden we naar de 600 jaar oude Inkaya boom, welke de fundering heeft gevormd voor een van de oudste dorpjes in Bursa, opgericht door de Ottomanen. Op weg naar de berg Uluda? nemen we een koffiepauze. De berg is ook bekend als de legendarische Olympus berg, de plek vanaf waar de goden naar de Trojaanse Oorlog keken. Hier heb je een prachtig beeld over de stad.

Duur: Dertien uur van 09.00 - 22.05

De volgende hoogtepunten zijn inbegrepen in de trip
- De Groene Moskee (Ye?il Moskee) & Mausoleum
- De Zijde Markt
- Uluda?

Transport van en naar centraal gelegen hotel in Istanbul en een professionele gids zijn inbegrepen. Tevens is de tour inclusief entree tickets voor de Groene Moskee en lunch.

Belangrijke informatie

- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar Istanbul
- Er is gratis vervoer van en naar centraal gelegen hotels vlakbij Taksim Square, Sultan Ahmet en Aksaray. Voordat je de boeking voltooit vragen wij je de naam van het hotel, zodat wij dit vervoer kunnen regen. Als je in hotels verblijft vlakbij het vliegveld of aan de Aziatische kant van de stad, dan kan er een extra fee berekend worden, of kunnen wij je vragen je eigen transport te regelen.
- De tour begint om 09.00, aangezien je opgehaald wordt in het hotel vragen wij je onze tour operator 24 uur van tevoren te bellen, zodat je de exacte ophaaltijd te horen krijgt. Het telefoonnummer staat aangegeven op de tickets.
- De tour is in het Engels
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene
- Er moeten minimaal 6 personen aangemeld zijn voor deze tour om hem door te laten gaan. Je kunt voor minder personen boeken, maar bent dan afhankelijk van of anderen ook de tour boeken. Als dit niet het geval is, wordt de tour verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Bij annulering vindt vanzelfsprekend een restitutie plaats.

Openingstijden

Duur: 13 uur van 09.00 - 22.00

Bestel

zon, 12 jul 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 13 uur

Vertrektijden

Routebeschrijving

Groene Moskee & Bursa Tour

×

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!