Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Dag trip naar Neurenberg

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Dag trip naar Neurenberg

 
Vanaf € 55,70

Je kunt München niet bezoeken zonder ook naar het eeuwenoude en beroemde stadje Neurenberg te gaan. Ga met ons mee op een volledige dag tour naar deze plek vol fascinerende geschiedenis!

Neurenberg is bekend vanwege zijn keizers en middeleeuwse raden, de reformatie en Albrecht Dürer, maar ook de bijeenkomsten van de NSDAP en later de gerechtelijke processen.

Het historische oude stadje met zijn machtige kasteel en stadsmuren, zijn vele kerken, monumenten en pittoreske vakwerk huizen tonen nog steeds de betoverende werking van deze oude keizerlijke stad. De Nazi's hebben hier ook monumentale structuren neergezet die tot op de dag van vandaag de megalomanie van Hitler en de leiders van het Derde Rijk tonen.

In het Documentatie Centrum kunnen je een diepgaande inkijk in deze donkere periode van de Duitse geschiedenis krijgen (entree extra 5€).

De tour is beschikbaar in het Duits en Engels.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je via e-mail jouw e-ticket. Print deze uit en neem hem met je mee naar München.

Waar begint de tour?
De tour vertrekt vanaf Bahnhofplatz, voor het warenhuis Karstadt. Zorg ervoor 20 minuten voor vertrek van de tour aanwezig te zijn, zodat je voldoende tijd hebt een plek in de bus uit te zoeken.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt circa 10 uur.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Kinderen onder 4 jaar kunnen gratis mee wanneer zij hun stoel delen met een volwassene.

Openingstijden

De tour vertrekt op donderdagen om 8.30 (april tot oktober)

Bestel

don, 23 jul 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 10 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Dag trip naar Neurenberg

Adres
Bahnhofplatz 7 80335 München

×

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!