Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vaticaan Musea Nacht Tour

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vaticaan & Sixtijnse Kapel: vrijdagavond-tour met gids

4.5 (4)
Vanaf € 82,70

Beleef een unieke ervaring in Rome: verken 's avonds de Vaticaanse musea en de Sixtijnse Kapel! Tijdens deze tour leidt uw gids u door de verschillende galerijen, waaronder de Kamers van Raphael. Dit avondbezoek redt u van de enorme drukte overdag en de hitte van de zon!

Hoogtepunten

- Bezoek de Vaticaan musea na sluitingstijd
- Vermijd de drukte en de warmte van de dag
- Leen een koptelefoon zodat u altijd naar uw gids kunt luisteren
- Bekijk het prachtige plafond in de Sixtijnse Kapel

Wat kan ik verwachten?

Verken de Vaticaan Musea na sluitingstijd
Op een aantal dagen per jaar zijn de Vaticaanse musea geopend na sluitingstijd. Als u in staat bent om een plaatsje te bemachtigen op onze Nachtelijke Vaticaan Tour, dan kunt u een grote verrassing verwachten!

Heeft u de Vaticaanse musea weleens bezocht op een zomerochtend? Dan heeft u snel door dat een avondbezoek een tegenovergestelde ervaring is. De lange, chaotische rij met mensen en hete kamers die typisch zijn voor een bezoek overdag, zijn nu verdwenen. U geniet nu van een ontspannen tour langs alle hoogtepunten dat het museum te bieden heeft.

Terwijl u de Vaticaan musea verkent, vergezeld van uw ervaren, Engelstalige gids, bezoek u vele van dezelfde hoogtepunten die overdag bezocht worden. U zult de ingewikkelde kunstenaarstalenten waarderen van de meesterwevers in de Galerij van Wandtapijten en de schitterende plafondschilderijen van de Candelabra Galerij.

U bekijkt ook de Kamers van Raphael, welke de hoogtepunten van de meester laat zien. Uw gids zal u verrijken met de geschiedenis en verhalen achter de kunst en kunstenaars.

Tot slot geniet u van het ultieme hoogtepunt van de Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel, bij een unieke avondsfeer. Maar weinigen hebben de kans gehad om onder Michelangelo's meest indrukwekkende creaties te staan op dit uur van de avond.

Hoe werkt het?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print deze uit en breng deze mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint onderaan de wijde trap tegenover de straat van de ingang van de Vaticaan Musea. De trap bevindt zich tussen Café Vaticano en Hotel Alimandi Vaticano, op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi.

Zorg dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de Vaticaanse musea.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 2,5 uur.  

Is er een dresscode?
Ja, toegang tot religieuze sites vereist een strenge dresscode. Knieën en schouders moeten bedekt zijn, zowel bij mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate zijn niet verantwoordelijk als toegang geweigerd wordt vanwege incorrecte kleding.

Belangrijke informatie

- Extra maatregelen kunnen worden ingesteld bij sommige locaties vanwege globale veiligheidsredenen. Hierdoor kan vertraging ontstaan bij het passeren van de beveiligingscontroles bij het binnenkomen van deze locaties. Extra maatregelen kunnen ook de afmetingen van de tassen beperken die mee naar binnen mogen worden genomen. Om verstoringen en weigering van toegang te voorkomen, raden we u aan om geen grote tassen, zakken of rugzakken mee te brengen tijdens de tour. Het Vaticaan staat alleen zeer kleine tassen toe en verbiedt met name grote tassen, tripods, paraplu's en rugzakken.

- U kunt gebruikt maken van de gratis opslagruimte voor bagage wat tot gevolg kan hebben dat u de tour vroegtijdig moet verlaten om deze op te halen bij de ingang.

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (6-18)
Kind/baby: 0-5 (gratis)

Bestel

zon, 21 jul 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Live gids

Duur: 2 uur 30 minuten

Vertrektijden

Wat is inclusief?

- Een bezoek aan de Vaticaanse musea na de officiële sluitingstijden
- Een headset

Routebeschrijving

Vaticaan & Sixtijnse Kapel: vrijdagavond-tour met gids

Adres
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma RM Italy

×

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!