Zoek tickets

Over Ticmate

Toonaangevende agent in Europa voor internationale kaartverkoop!

Welkom bij Ticmate.be. Dit is de site voor u als u op zoek bent naar tickets voor internationale evenementen die u voor vertrek alvast kan boeken.

Ticmate is een Zweeds bedrijf dat een breed aanbod heeft met tickets voor belevenissen wereldwijd zoals bezienswaardigheden, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, voorstellingen, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt u volgende bestemming?Vind en boek tickets tickets voor uw belevenis bij Ticmate!

  • 3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Black Light Theater Srnec

4.0 (134)
Vanaf € 25.2

Wilt u een out-of-the-box ervaring tijdens uw trip naar Praag? Breng dan een bezoek aan het blacklight Theater Srnec. Het is nét even iets anders, maar wel tijdens een traditioneel Tsjechische theater event. Licht, duisternis en kleuren worden gescheiden in een show waar niemand spreekt. Hier wordt de wereld getransformeerd tot een surrealistische wereld. Deze vermakelijke voorstelling is een echte publiekstrekker!

Hoogtepunten

- Bezoek het eerste blacklight theater van de wereld
- Ervaar een traditioneel Tsjechische theatervoorstelling
- Bekijk de kleurrijke en leuke show

Wat kan ik verwachten?

Wat maakt de kunst van blacklight theater zo bijzonder? Het begint allemaal met zwarte gordijnen, een donker podium en uv-licht. Deze elementen gaan samen met kostuums en verschillende vormen van beweging, zoals dans, mime en acrobatiek. Wanneer het allemaal samen komt, is het resultaat opmerkelijke shows en prachtige visuele illusies. Black Light Theatre Srnec is de enige originele blacklight theater in Praag. En ook de oudste ter wereld, sinds het allemaal begon in 1961.

Scènes verschillen van uitvoering tot uitvoering en dienen als een rondleiding door de geschiedenis van het Black Light Theatre Srnec. 'Laundrette', bijvoorbeeld is het de oudste blacklight theaterscène die er is, twee jaar voorafgaand aan de officiële oprichting van het Black Light Theatre Srnec gecreëerd. De scène 'Magician' laat de onzichtbare artiesten hun meesterschap tonen. De objecten verschijnen, veranderen en verdwijnen weer. En de het bijna menselijke gedrag van de vierbenige vriend van een westerse barman in de scène 'Horse' maakt u absoluut aan het lachen.

U bent getuige van de eerste blacklight theater sketches ooit gemaakt en u kunt zelfs luisteren naar de muziek gecomponeerd door de oprichter van het theater zelf.

Sinds de opening zijn de shows van Black Light Theatre Srnec te zien op bijna 90 festivals over de hele wereld, en het gaat nog steeds goed! Mis deze kans niet om ze ook op hun eigen podium te zien in het prachtige hart van Europa.

Hoe werkt het?

Uw ticket wordt direct naar u gemaild zodra u boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar het theater.

Belangrijke informatie

- Zorg ervoor dat u op tijd bent bij het theater om uw zitplaatsen te vinden, want laatkomers mogen pas plaatsnemen vanaf de pauze.
- Wisseling van repertoire kan op korte termijn plaatsvinden

Ticket categorieën

Volwassene (10)
Kind (2-9)
Baby (0-2): gratis

Openingstijden

Dagelijks om 20.00 uur

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 1 uur 30 minuten

Informatie over de show

Routebeschrijving

Black Light Theater Srnec

Adres
Palace Savarin, Na Příkopě 852/10 110 00 Nové Město

×

Helpdesk

02 588 59 56 02 588 59 56

Hulp nodig? Wij helpen u graag!