Zoek tickets

Informatie over de locatie

Ambassador Theatre

Ambassador Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Chicago

Vanaf € 99

Chicago de Musical is een pakkend verhaal over hebzucht, moord en show biz. Het is de langst lopende musical op Broadway en heeft 6 Tony Awards, twee Olivier Awards, een Grammy en talloze staande ovaties gewonnen. Met andere woorden, u zult niet teleurgesteld zijn!

Hoogtepunten

  • Zorg ervoor dat u tickets hebt voor deze spannende musical
  • Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
  • Ervaar de award-winning musical

Wat kan ik verwachten?

Waar gaat Chicago over?
Chicago vertelt het verhaal over twee moordenaressen die rivalen zijn, beide zijn opgesloten in Cook County Jail. Nachtclub ster Velma heeft haar man en zus om het leven gebracht, nadat ze hen beide in bed had aangetroffen. De gedreven Roxie zit opgesloten omdat ze haar minnaar heeft vermoord.

Met de ene showstopper na de andere gaat het verhaal verder en de dansers bewegen nog net zo sexy en stomend als in 1975 toen Chicago de musical voor het eerst verscheen.

Dus kom deze langst lopende musical in de geschiedenis van Broadway bekijken en ga uit je dak met onze twee moordenaressen Roxie Hart, Velma Kelly en hun geweldige advocaat Billy Flynn.

De songs in Chicago zijn net zo fantastisch en klassiek als de musical zelf en bevat hits zoals  'All That Jazz', 'Funny Honey', 'Mr. Cellophane', 'Nowadays' en 'Razzle Dazzle'.

Hoe lang duurt de musical?
Chicago duurt 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Belangrijke informatie

Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag tot zaterdag 20:00 Zondag 19:30 Zaterdag en zondag 14:30

Bestel

zat, 8 dec 2018

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag tot zaterdag 20:00 Zondag 19:30 Zaterdag en zondag 14:30

Routebeschrijving

Ambassador Theatre

219 West 49th Street New York NY US